Technológiai

megoldásaink

Írjon nekünk

ETIKUS HACK/PENETRÁCIÓS TESZT

Ha szeretné tudni, hogy cége mennyire védett a különböző külső és/vagy belső támadások ellen, az újonnan bevezetett védelmi intézkedések, biztonsági megoldások mennyire hatékonyak, mennyire sérülékeny a cég hálózata vagy a cég által használt/fejlesztett asztali és mobil alkalmazások, etikus hack/penetrációs teszt szolgáltatásunk segít ezeket a kérdéseket megválaszolni.
Ha átfogóbban szeretné tesztelni a cég informatikai biztonságát, úgy a felhasználók IT biztonsági éberségét is ellenőrizhetjük, népszerű támadási formák szimulálásával.

Etikus hack, behatolási tesztek (black/grey/white box vizsgálatok) végrehajtása:

  • weboldalak,
  • infrastruktúra,
  • hálózat,
  • mobil
  • desktop alkalmazások kapcsán.

Felhasználók biztonságtudatosságának tesztelése (social engineering), teszteredmények alapján biztonsági fejlesztési terv készítés.

VÉGPONTFELÜGYELET ÉS -VÉDELEM

A végpontok védelme a legrégebbi biztonsági megoldások egyike. Szerencsére ma már nem kérdés, hogy a végpontokat megfelelően védeni kell a kártékony kódok, illetéktelen hozzáférés vagy akár adatszivárgás ellen. Amennyiben egységes, menedzselhető vállalati megoldásra van szükség, többféle végpontvédelmi megoldásunk közül tudunk választani, hogy megtaláljuk a céghez legjobban illeszkedő megoldást.

• McAfee Endpoint Security

A McAfee végpontvédelmi termékcsalád teljeskörű és proaktív védelmet nyújt gépei számára.

Központi rendszere segítségével egy helyről oszthatja ki és kezelheti McAfee végpontvédelmi termékeit, és az általuk jelzett figyelmeztetéseket és fenyegetéseket. Figyelemmel követheti az ePolicy Orchestrator központi felügyeleti rendszerből az összes végpont megfelelőségét és az automatikusan generált jelentéseket a végpontokon érzékelt eseményekről.

• ESET Remote Administrator

Teljes, minden infrastruktúra elemre és végpontra kiterjedő antivírus, kártékony kód elleni védelem. Az ESET Antivírus termékeinek központi menedzsment felületén keresztül minden a szolgáltatás alá bevont kiszolgálón vagy munkaállomáson valós időben láthatjuk, ha beavatkozás szükséges. Az esetleges problémákról e-mail értesítéseken keresztül is azonnal értesülhetünk.

Az ESET Exchange Mail Security megvédi cége levelezését a spamektől, kártékony levelektől.

• Microsoft Endpoint Manager

A Microsoft Endpoint Manager modern munkahelyet és modern felügyeleti megoldásokat biztosít az adatok biztonságának megőrzése érdekében a felhőben és a földön (on-premise) is. A mobileszközök, asztali számítógépek, virtuális gépek, beágyazott eszközök és szerverek kezelése és figyelése érdekében használt szolgáltatásokat és eszközöket tartalmazza. Olyan szolgáltatásokat kombinál, mint a Microsoft Intune, Configuration Manager, Desktop Analytics, a közös felügyelet (co-management) és a Windows Autopilot.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: F1, F3, E3, E5
Enterprise Mobility + Security: E3, E5

• Microsoft Defender for Endpoint

A Microsoft Defender for Endpoint egy átfogó vállalati végpontvédelmi megoldás, amelynek célja, hogy segítse a vállalati hálózatokat a fenyegetések megelőzésében, felderítésében, kivizsgálásában és a megfelelő válaszadásban. A megoldás a Windows 8-ban már megismert Defender Antivirus technológián alapszik, azonban olyan funkciókkal egészíti ki, mint a viselkedés-alapú új típusú védelem (next generation protection), kockázat-alapú sérülékenység elemzés és kezelés, támadási felület csökkentése (attack surface reduction), automatikus incidens kivizsgálás és automatikus válasz illetve az API integrációs lehetőségek.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E5, E5 Security, F5 Security, F5 Security and Compliance
Enterprise Mobility + Security: E3, E5
Windows 10: Enterprise E5

ALKALMAZÁSMENEDZSMENT

• Microsoft Intune

A Microsoft Intune egy Microsoft 365 felhőalapú szolgáltatás, amely a mobileszköz-menedzsmentre (MDM) és a mobilalkalmazás-menedzsmentre (MAM) koncentrál. Az Intune-nal szabályozhatóak a szervezet eszközeinek, mint a mobiltelefonok, tabletek és laptopok használata. Az eszközök és alkalmazások menedzsmentjéhez házirendek konfigurálhatóak, melyek segítségével tovább növelhető a vállalati adatokhoz történő hozzáférés biztonsága. Az Intune lehetővé teszi személyes eszközök (Bring Your Own Device) használatát a munkához, így privát adatoktól elkülönített vállalati adatokkal biztonságosan növeli a produktivitást.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E3, E5, F1, F3,
Enterprise Mobility + Security: E3, E5

• Mobile application management

Az Intune Mobile application management olyan Intune-beli felügyeleti összetevők csoportja, amelyek lehetővé teszik mobilalkalmazások közzétételét és leküldését a felhasználók részére, valamint azok konfigurálását, védelmét, monitorozását és frissítését. A MAM védi munkahelye adatait az alkalmazáson belül. A regisztráció nélküli MAM (MAM-WE) segítségével a bizalmas adatokat tartalmazó munkahelyi vagy iskolai alkalmazások szinte bármilyen eszközön felügyelhetők, beleértve a személyes tulajdonú eszközöket (BYOD) is.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: F1, F3, E3, F5
Enterprise Mobility + Security: E3, E5

• Windows AutoPilot

A Windows AutoPilot az új Windows-alapú számítógépek csatasorba állításához nyújt hatékony segítséget a Microsoft 365 felhőből. Az AutoPilottal megoldható, hogy a cég IT szervezete által kívánt beállítások és alkalmazások az IT szervezet segítsége nélkül települjenek akár több száz kilométer távolságra a cég telephelyétől. A Windows AutoPilottal nincs szükség külön lemezkép (image) használatára, csak egy Windows 10 (elő)telepítésére és a felhasználó bejelentkezését követően a telepítés máris az IT előírásainak megfelelően történik. A munkaállomás perceken belül használatra kész. Egy tervezett vagy akár meghibásodás miatti gépcsere nem okoz több problémát az akár otthonról dolgozó kollégák esetében sem.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E3, E5, F3
Enterprise Mobility + Security: E3, E5

• Windows Hello for Business

A Windows Hello for Business a jelszómentes világba való belépés kapuja a Windows 10 vállalati verzióiban. Segítségével egy, a jelszónál erősebb, két faktoros hitelesítés alakítható ki a biztonságra érzékeny cégeknél. A Windows Hello for Business a klasszikus felhasználónév-jelszón alapuló azonosításon túl, több bejelentkezési lehetőséget biztosít, akár a biometrikus adat, PIN-kód vagy FIDO2-es kulcs. Ha cégnél még mindig vannak jelszavak a monitorokra ragasztva, ismerkedjenek meg a Windows Helloval!

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E3, E5, F3
Windows 10: Pro, Enterprise E3, Enterprise E5

IT-BIZTONSÁGI INCIDENSMEGELŐZÉS ÉS -KEZELÉS

• OPSWAT MetaDefender

A fájlokat támadási vektornak használó rejtett és nem ismert fenyegetések nagy veszélyt jelentenek.

Az OPSWAT MetaDefender termékcsalád  a fájl alapú veszélyek megelőzésének mestere. Fő előnye, hogy a vállalat adminisztratív és airgappelt hálózatai között biztonságos fájlátvitelt tesz lehetővé, amellyel akár a régebbi rendszerek fájlalapú támadásai is kiküszöbölhetőek.

• Microsoft Defender Exploit Guard

A Microsoft Windows Defender Exploit Guard egy anti-malware kiegészítés a Defenderhez, amely behatolásvédelmet nyújt számos támadástípus ellen a Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező felhasználók számára. Részei a memóriában tárolt adatok manipulálását megelőző memory safeguards-nak nevezett funkciók, illetve az alkalmazások támadási felületeit csökkentő (ASR), érzékeny adatokat tároló mappákhoz való hozzáférést korlátozó és hálózatvédelmi megoldások.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E3, E5, F3
Windows 10: Enterprise E3, Enterprise E5

• Microsoft Defender Credential Guard

A Windows Defender Credential Guard virtualizációs alapú biztonságot nyújt az ún. hitelesítő adatok elkülönítésére, így alapesetben csak a felhatalmazott rendszerszoftverek férhetnek hozzájuk. A Defender Credential Guard kivédi a Pass-the-Hash vagy Pass-the-Ticket típusú támadásokat, azzal, hogy védi az NTLM jelszó hash-eket, vagy akár a Kerberos Ticket Granting Ticket-eket, és más hitelesítő adatokat. A Credential Guard használatával jelentősen csökken a kockázata egy ún. Advanced Persistent Threat (APT), fejlett, folyamatos fenyegetés típusú támadás sikerének.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E3, E5, F3
Windows 10: Enterprise E3, Enterprise E5

• Windows Information Protection

A Windows Information Protection (WIP)kulcsfontosságú biztonsági megoldás lehet azon cégeknél, ahol a felhasználók vagy partnerek saját, „idegen” informatikai eszközökön keresztül érik el a vállalat adatait. A WIP anélkül segít megvédeni a céget a lehetséges adatszivárgástól, hogy komoly akadályokat gördítene a munkavégzés elé. A megoldás egyik nagy előnye, hogy úgy védi a vállalati alkalmazásokat és adatokat a véletlen adatszivárgás ellen, hogy komoly változást kellene eszközölni a meglévő informatikai környezeten. A WIP alkalmazása elsősorban személyes (BYOD) eszközök használata esetén merül fel, de bátran alkalmazható vállalati, belső eszközök esetén is!

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E3, E5, F3
Windows 10: Enterprise E3, Enterprise E5

• Microsoft Defender for Identity

A Microsoft Defender for Identity egy felhőalapú biztonsági megoldás, amely a földi (on-premise) Active Directory jelzéseit felhasználva azonosítja, felismeri, és kivizsgálja a fenyegetéseket, kompromittált identitásokat, és a rosszindulatú belső tevékenységeket, melyek a szervezetre irányulnak. A Defender for Identity segítségével hatékonyan védhetőek ki olyan identitások elleni, fejlett támadások, melyek a Defender for Identity nélkül vélhetően észrevétlenek maradnának.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E5, E5 Security, F5 Security, F5 Security + Compliance
Enterprise Mobility + Security: E5

• Microsoft Defender for Office 365

A Microsoft Defender for Office 365 egy felhőalapú szolgáltatás, mely valós idejű nulladik napi (zero-day) védelmet nyújt az e-mailben érkező kártékony kódok, vírusok, adathalász levelek ellen.

A Defender for Office 365 nem csak állandó védelmet biztosít, de átfogó képet is nyújt az emailben, weben terjedő kártevők cégre gyakorolt fenyegetéséről és javaslatokat a biztonság további növelésére.

Amennyiben szeretné, lehetősége van támadási szimulációkkal egybekötött rövid trainingekre, ezzel is elősegítve a kollégák éberségét az e-maileken keresztül érkező támadásokkal szemben.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Plan 2:
Microsoft 365: E5, E5 Security, F5 Security, F5 Security + Compliance
Office 365: E5

• Application Guard for Office 365

Az Application Guard for Office a szervezeten kívüli, potenciálisan veszélyes környezetből (pl. internet) származó dokumentumokban megbújó vírusok, férgek és egyéb kártékony kódok ellen biztosít védelmet.  Az Application Guard for Office egy elkülönített, ún. tárolóban (container) nyitja meg a nem megbízható dokumentumokat, így azok nem férhetnek hozzá a vállalati erőforrásokhoz, intranethez, a felhasználó személyazonosságához és a számítógép egyéb fájljaihoz. Az Application Guard for Office segítségével még azon kártevők működése is blokkolható, amik valahogy átcsúsznak az ellenőrzésen.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:
Microsoft 365: E5, E5 Security, F5 Security, F5 Security + Compliance

DIGITÁLIS IDENTITÁSVÉDELEM ÉS HOZZÁFÉRÉS-KEZELÉS

• BIO-key megoldások

Multi Factor Authentication: A Multi Factor Authentication olyan folyamat, amelyben a felhasználót a bejelentkezés során további azonosítási formára kérik fel, például kódot kell beírnia a mobiltelefonjára, vagy ujjlenyomat-beolvasást kell elvégeznie. Segít megőrizni az adatokhoz és alkalmazásokhoz való hozzáférést, plusz biztonságot és erős hitelesítést nyújt, miközben megőrzi az egyszerűséget a felhasználók számára.

A BIO-key termékei lehetővé teszik a magasabb szintű irányítást, a Microsoft Windows operációs rendszer bejelentkezési folyamatának és bejelentkezési faktorainak megváltoztatásával, a biztonság növelése érdekében. Többfaktoros azonosítási lehetőséget nyújt, amelynek segítségével megváltoztathatja az egyéni munkaállomások, vagy csoportjainak bejelentkezési feltételeit.

• Azure Active Directory Premium

A Microsoft Azure Active Directory Premium olyan szolgáltatás, amely átfogó identitás- és hozzáféréskezelési lehetőségeket biztosít a felhőben. Egyszeri bejelentkezést biztosít több ezer felhőalapú (SaaS) alkalmazáshoz és akár külső hozzáférést biztosít a lokálisan futtatott webalkalmazásokhoz is. Az Azure Active Directory Premium  többtényezős hitelesítést (MFA) is biztosít, képes az eszköz állapotán, a felhasználó helyén és azonosítóján alapuló hozzáférés-ellenőrzést végezni, valamint holisztikus biztonsági jelentéseket, auditálási lehetőségeket és riasztásokat is nyújt a felhős vagy hibrid identitáskezelést választóknak.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Plan 1:
Microsoft 365: E3, F1, F3
Enterprise Mobility + Security: E3
Plan 2:
Microsoft 365: E5, E5 Security, F3, F5 Security, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E5

• Self Service Password Reset

Az Azure AD Self Service Password Reset (SSPR) lehetővé teszi a felhasználók számára a jelszó megváltoztatását vagy visszaállítását rendszergazda vagy az ügyfélszolgálat bevonása nélkül. Az SSPR bevezetésével csökken az ügyfélszolgálati hívások száma és ezzel együtt nő a produktivitás , mivel az SSPR használatával jelentős lerövidül az az idő, ameddig a felhasználó nem tud bejelentkezni eszközére vagy alkalmazásába. Az SSPR bevezetése minden szervezetnek javasolt, ahol a jelszavak sokszori elrontása, lejárata, időre történő megváltoztatása kihívást jelent a felhasználóknak.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E3, E5, E5 Security, F1, F3, F5 Security, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E3, E5
Office 356: E1, E3, E5, F3

• Access Reviews

Az Access Reviews lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy hatékonyan kezeljék a csoporttagságokat és a vállalati alkalmazásokhoz való hozzáférést. A felhasználók belépése, kilépése, áthelyezése informatikai biztonsági szempontból kritikus műveletek, mert a lehető leggyorsabban meg kell adni a munkavégzéshez szükséges, ugyanakkor azokat csak addig biztosítsuk, ameddig az a munkavégzéshez ténylegesen szükséges. (least privilege-elv), Ebben nyújt segítséget az Identity Governance családba tartozó Access Reviews megoldás. Segítségével a felhasználói hozzáféréseket rendszeresen felül lehet vizsgálni és megbizonyosodni arról, hogy csak a megfelelő emberek rendelkeznek a meghatározott hozzáférésekkel. Az Access Reviews folyamatai automatizáltak, a jogosultságigények elbírálását végezheti az adatokért felelős üzleti terület is. A megoldás minden szervezet számára hasznos, de a használata csak ott tud meghonosodni, ahol a megfelelő (biztonsági) folyamatok már kialakultak.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E5, E5 Security, F5 Security, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E5

• Conditional Access

A feltételes hozzáférés egy, az Azure Active Directory által a felhasználó azonosításához kapcsolódó lényeges adatok összegyűjtésére, a döntések meghozatalára és a szervezeti házirendek érvényesítésére használt eszköz.

Ezáltal lehetőségünk van megszabni, hogy honnan, milyen állapotú eszközről, mihez férhet hozzá a felhasználó.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E3, E5, E5 Security, F1, F3, F5, Security, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E3, E5

• Risk Based Conditional Access / Identity Protection

A Microsoft adatai alapján a vállalatokhoz történő behatolások 60%-t gyenge vagy alapértelmezett (default) jelszavak használata okozzák. Az Identity Protection segít azonosítani a felhasználói bejelentkezéssel kapcsolatos kockázati szintet. A bejelentkezés körülményei alapján minden bejelentkezés egy kockázati besorolást kap, amit azután a szervezet eldönthet, hogyan kezel. A Risk Based Conditional Access segítségével a kockázati szintnek megfelelő további lépések definiálhatóak pl. a felhasználó váltson jelszót vagy használja a 2. faktort bejelentkezéshez így csökkentve a rosszindulatú személyek lopott azonosítóval történő belépésének esélyét. Meglévő fenyegetettség-elemző rendszerek esetén sem kell lemondani az Identity Protection használatáról, a megoldás lehetővé teszi a kockázatfelismerési adatok további feldolgozását, elemzését külső programok számára, amivel a cég biztonsági szintje tovább növelhető.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E5, E5 Security, F5 Security, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E5

• Privileged Identity Management

A Privileged Identity Management (PIM) az Azure Active Directory Premium szolgáltatása, amely lehetővé teszi a szervezet kiemelt erőforrásaihoz való hozzáférések megfelelő kezelését, ellenőrzését és felügyeletét. A Least privilege és Just in time elveket szem előtt tartó vállalatok számára hasznos a PIM idő- és jóváhagyáson alapuló szerepkör-aktiválása, biztosítva a fontos és érzékeny erőforrások túlzott, felesleges vagy helytelen felhasználási kockázatának csökkentését. (pl. adminisztrátor jogosultság meghatározott időtartamra történő kiosztása (pl. 1 óra) majd automatikus elvétele) Komolyabb, több fős, szétválasztott feladatkörrel rendelkező IT szervezetek számára mindenképp javasolt a PIM bevezetése, használatba vétele.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E5, E5 Security, F5 Security, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E5

CLOUD ACCESS SECURITY BROKER

• Cloud App Security Discovery

A Cloud Discovery a szervezetek ún. Shadow IT (a szervezet tudomása nélkül használt, jellemzően felhős informatikai megoldások, amit a felhasználók önhatalmúlag használnak céges adatok tárolására, feldolgozására pl. privát Dropbox fiók, Prezi, Canva stb.) elleni küzdelmét támogatja. A Cloud App Security Discovery képes tűzfalak, proxy-k forgalmi naplóját összevetni a Microsoft Cloud App Security online felhőalkalmazás-katalógusával, amely több mint 16 000 felhőalkalmazást tartalmaz. Az így megtalált alkalmazásokról azonnal több mint 80 adatot kaphatunk és ezen adatok kockázati besorolása alapján rangsorolják és pontozzák azokat. A felderítő modul kínálta adatok segítségével nem csak az adatszivárgás kezelhető, de felmérhető az is, hogy hol vannak hiányosságok a cég informatikai szolgáltatásaiban vagy melyeket nem találnak kielégítőek a felhasználók.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E3, E5, F1, F3, F5 Security, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E3, E5

• Office 365 Cloud App Security (OCAS)

Az Office 365 Cloud App Security a Microsoft Cloud App Security névre hallgató CASB megoldás kisebb változata, amely fokozott biztonsági és megfelelőségi lehetőségeket biztosít az Office 365 E5-re előfizetők számára.

Az OCAS magában foglalja a felhasználói tevékenységek naplóin alapuló fenyegetés-észlelést, az MCAS-nál és a Discovery-nél egyszerűbb, de alapszintű felderítést biztosít az Office 365 kínálatához hasonló funkcionalitással bíró felhőalkalmazások kimutatására. Lehető teszi az Office 365-ben tárolt adatokhoz való hozzáférés és fájl műveletek korlátozását az Office 365 Conditional Access App Control-lal és részletesebb logot vezet az Office 365-t érintő eseményekről.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E5
Office 356: E5

• Microsoft Cloud App Security

A Microsoft Cloud App Security (MCAS) egy olyan Cloud Access Security Broker (CASB) megoldás, ami egy biztonsági és egy felügyeleti eszköz kombinációjának tekinthető. Az MCAS segítségével egységes biztonsági és megfelelőségi szabályok dolgozhatóak ki a cég által használt felhős szolgáltatásokra, függetlenül attól, hogy ezek Microsoft-által nyújott  szolgáltatások vagy sem. (pl. Dropbox, Google-suite, Salesforce stb.) Felderíti a cégnél használt felhőalkalmazásokat, lehetőséget biztosít azok integrálására vagy blokkolására és egységes biztonsági szabályok kialakítására. A felhasználók viselkedésének elemzése alapján lehetőséget nyújt az anomáliák kiszűrésére, riasztásokra vagy akár a hozzáférés korlátozására, feltételekhez kötésére (pl. csak többfaktoros hitelesítést követően stb.) Megfigyelhető és kikényszerítő a cégre vonatkozó (pl. GDPR) megfelelőségi szabályok betartása a felhőben létrehozott, tárolt adatokra is.

Az MCAS REST API-n keresztül integrálható egyéb biztonsági megoldásokkal, küldhetünk log fájlokat elemzésére, de lehetőség van az MCAS által nyomon követett aktivitások, riasztások elérésére és további feldolgozására is. A Cloud App Security minden cég számára hasznos, ahol már túl vannak a második felhőalkalmazás bevezetésén és megfelelő biztonsági szintet várnak el a felhőben is.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E5, E5 Security, E5 Compliance, F1, F3, F5 Security, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E5

ADATVÉDELEM

• Azure Information Protection

Az Azure Information Protection (AIP) egy felhőalapú megoldás, amely lehetővé teszi, hogy felderítsék majd a szervezetek számára, hogy címkék alkalmazásával, osztályozzák és védjék a dokumentumaikat és e-mailjeket. Az AIP-pal védett adatokhoz szabályok kapcsolathatóak, melyek meghatározzák, hogy az adott vállalati adattal milyen műveletek végezhetőek. Pl. kiküldhetőek a vállalaton kívülre, nyomtathatóak stb. A szabályok lehetnek az adat érzékenységi (sensitivity) címkéje alapján létrehozott, vagy adat megtartásával (retention) kapcsolatos szabályok. Az AIP adatszivárgás elleni védelemmel (DLP) kombinálva hatékony eszköz lehet az ISO 27001 minősítést szerző, MNB/PCI stb. előírással bíró cégek eszköztárában.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Plan 1:
Microsoft 365: E3, F1, F3
Enterprise Mobility + Security: E3
Plan 2:
Microsoft 365: E5, E5 Compliance, F3, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Enterprise Mobility + Security: E5
AIP for Office 356: E3, E5

• Office Message Encryption

Az Office 365 Message Encryption-nel titkosított e-mail üzeneteket küldhetnek és fogadhatnak a cég dolgozói házon  belül és kívül. Az Office 365 üzenet titkosítása az Outlook.com, a Yahoo!, a Gmail és más e-mail szolgáltatásokkal is működik. A bővített funkciókkal rendelkező Advanced Message Encryption lehetővé teszi a levelek ellenőrzésének finomhangolását és különböző sablonok létrehozását. Rendszergazdaként automatizált házirendekkel vezérelheti a szervezeten kívül megosztott érzékeny e-maileket, amelyek szenzitív információtípusokat (például pénzügyi vagy személyes adatok) vagy kulcsszavakat észlelnek. Tovább szabályozhatja a Microsoft 365 webportálon keresztül elérhető titkosított e-maileket, bármikor visszavonva az e-mailekhez való hozzáférést.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Basic:
Microsoft 365: E3, E5, F1, F3
Enterprise Mobility + Security: E3, E5
Office 365: E3, E5
Advanced:
Microsoft 365: E5, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Office 356: E5

INFORMATION GOVERNANCE

• Data retention (retention labels, retention policies, records management egyben)

A Microsoft 365-ben az adminisztrátorok létrehozhatnak egy archiválási és törlési házirendet (Retention Policy), amely automatikusan áthelyezi az elemeket a felhasználó archív postafiókjába, és automatikusan törli az elemeket a postafiókból. A Retention Label-ök (megőrzési címkék) elemi szinten segítenek megtartani azt, amire szüksége van, és törölni, amire nem. A Records Management segíti a szervezetet a jogi kötelezettségek kezelésében, lehetővé teszi az előírásoknak való megfelelés bizonyítását, és növeli a hatékonyságot, ha rendszeresen elrendezi azokat az elemeket, amelyeket már nem kell megőrizni, nincs többé értékük, vagy amelyek már nem szükségesek az üzleti élethez.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Manual retention labels: Microsoft 365: E3, E5, F1, F3; Office 365: E1, E3, E5, F3; Enterprise Mobility+Security: E3, E5
Basic org-wide or location-wide retention policies: Microsoft 365: E3, E5, F5 Compliance, F5 Security+Compliance; Office 365: E1, E3, E5
Rules-based automatic retention policies: Microsoft 365: E5, E5 Compliance, F5 Compliance, F5 Security+Compliance; Office 365: E5
Machine Learning-based retention: Microsoft 365: E5, E5 Compliance, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Teams message retention policies: Microsoft 365: E3, E5, F1, F3; Office 365: E1, E3, E5, F3; Enterprise Mobility+Security: E3, E5
Records Management: Microsoft 365: E5, E5 Compliance, F5 Compliance, F5 Security+Compliance; Office 365: E5

eDISCOVERY AND AUDITING

• Content Search

Lehetővé teszi a kulcsszavak és további paraméterek alapján való tartalomkeresést a teljes Office 365 infrastruktúrában. Ezáltal lehetőségünk van az adott elemek kimentésére, káros tartalom esetén törlésére vagy esetleg az adatvesztés megakadályozása végett a végleges törlés megakadályozására is.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E3, E5, E5 Compliance, F1, F3, F5 Security, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Office 356: E1, E3, E5

• eDiscovery (core és advanced egyben)

Az eDiscovery az elektronikus információk azonosításának és továbbításának folyamata, amely jogi esetekben bizonyítékként felhasználható. Eszközei segítségével kereshet tartalmat az Exchange Online postafiókokban, a Microsoft 365 Groups, a Microsoft Teams, a SharePoint Online és a OneDrive for Business webhelyeken, valamint a Skype for Business beszélgetésekben és a Yammer teams-ben. Ezen felül az Advanced eDiscovery megoldás egy végpontok közötti munkafolyamatot biztosít a szervezet belső és külső vizsgálataira reagáló tartalom megőrzéséhez, gyűjtéséhez, áttekintéséhez, elemzéséhez és exportálásához.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Core:
Microsoft 365: E3, E5, E5 Compliance, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Office 356: E3, E5
Advanced:
Microsoft 365: E5, E5 Compliance, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Office 356: E5

• Audit

A Microsoft 365 Basic Audit lehetővé teszi a felhasználók és az adminisztrátorok által a különböző Microsoft 365 szolgáltatásokban végzett tevékenységek naplózási rekordjainak megkeresését.
Az Advanced Audit segíti a szervezeteket az igazságügyi és a megfelelőségi vizsgálatok lefolytatásában azáltal, hogy növeli a vizsgálat lefolytatásához szükséges napló megőrzési idejét, hozzáférést biztosít a kritikus eseményekhez, és gyorsabb hozzáférést tesz lehetővé az Office 365 Management Activity API-hoz.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Basic:
Microsoft 365: E3, E5, E5 Compliance, F1, F3, F5 Security, F5 Compliance, F5 Security+Compliance
Office 356: E1, E3, E5
Advanced:
Microsoft 365: E5, E5 Compliance
Office 356: E5, F5 Compliance, F5 Security+Compliance

INSIDER RISK MANAGEMENT

• Insider Risk Management

Az Insider Risk Management a Microsoft 365 megfelelőségi megoldása, amely segít minimalizálni a belső kockázatokat, lehetővé téve a szervezetben lévő rosszindulatú és nem szándékos tevékenységek észlelését, kivizsgálását és azok elleni fellépést. Az insider risk policy-k lehetővé teszik, hogy meghatározza a szervezetben azonosítandó és észlelhető kockázatok típusait, ideértve az eseményekkel kapcsolatos intézkedéseket és szükség esetén a Microsoft Advanced eDiscovery-be történő eszkalálását is.

Az alábbi Microsoft licencek tartalmazzák:

Microsoft 365: E5, E5 Compliance, F5 Compliance, F5 Security+Compliance

Írjon nekünk!

    A technológiai megoldásainknál mind tanácsadásban, implementációban és üzemeltetésben is segítünk.